Selecteer jouw favorieten uit 8 verschillende teams

partners

Zij zijn het gezicht of de stem van onze organisatie!


Commercial Partners

Coördinator (3)

Als Coördinator Commercial Partners sta je in nauw contact met een eigen klanten portfolio. Je bouwt de bestaande klantenrelaties verder uit en gaat daarnaast proactief op zoek naar nieuwe business opportuniteiten. We rekenen op jouw vlotte communicatie skills om partners ervan te overtuigen dat Student Kick-Off de beste manier is om studenten te bereiken!

Non-Commercial partners

Coördinator

Onze Coördinator Non-Commercial Partners is de contactpersoon die de contacten met hoger onderwijsinstellingen onderhoudt. Je zorgt ervoor dat zij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de organisatie en versterkt de goede jarenlange relaties.

Student Village

Coördinator

De Coördinator Student Village verbindt alle hoger onderwijsinstellingen, studentenverenigingen en niet-commerciële organisaties. Je zorgt ervoor dat elk van hen een plaats toegewezen krijgt op ons terrein waar ze de studenten kunnen informeren over alle faciliteiten en mogelijkheden in Gent.


Ik stel me kandidaat!

productie

Zij zijn altijd op de hoogte van de hipste artiesten en nieuwste hits!


2nd Stage

Coördinator

Als 2nd stage manager ben jij verantwoordelijk voor het podium op het St Amandplein. Je staat in voor de coördinatie van de volledige productie op dit plein. Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle partners die hierbij betrokken zijn.

Hospitality

Coördinator

Ervoor zorgen dat alles voor de bezoekende artiesten tip top in orde is: dat is jouw verantwoordelijkheid als Hospitality Manager. Je zorgt ervoor dat ze zich volledig thuis voelen op ons festival. Aan de hand van het productie draaiboek bereid je alles hiervoor zo goed mogelijk voor.

Productie Manager

Coördinator

Als Productiemanager werk je nauw samen met de teamlead om de programmatie van deze editie te vervolledigen. Samen met de rest van team productie stel je draaiboeken op zodat de festivaldag vlekkeloos kan verlopen. Tot slot ben je hét aanspreekpunt voor derden in wat betreft de muziekproductie van dit festival.

Stage Manager

Coördinator

Aan de hand van de technische riders van de artiesten werk jij als Stage Manager een volledig draaiboek op voor alle bewegingen op het hoofdpodium. Niets beweegt zonder jouw toestemming! Als stagemanager ben jij het aanspreekpunt voor onze partners betreffende licht en geluid.

Crew Lead

Crew Lead stage staat de stage manager bij waar nodig. Samen met hem/haar stel je de nodige plannen op. Tijdens de showweek sta je de rest van het productieteam bij waar nodig, zodat je alle trucken van het vak kan leren!

Productie

Crew Lead

De Crew Lead Productie staat de Productiemanager bij in al zijn/haar taken. In deze functie word je opgeleid om ooit zelf een volwaardige productiemanager te zijn. Je staat in contact met bookers en vormt een 2e aanspreekpunt voor derden. Tijdens de showweek sta je het productieteam bij waar nodig.


Ik stel me kandidaat!

Finance

Krak in cijfers!


Finance

Coördinator

Samen met je Team Lead werk je mee aan het financiële verhaal van Student Kick-Off. Bezig zijn met cijfertjes is voor jou een plezier. Je helpt bij het opvolgen van de financiële toestand van Student Kick-Off. Je maakt facturen op en volgt achteraf de betalingen op. Inkomende facturen plaats je op de juiste budgetpost en zet je klaar voor betaling. Ook kijk je op juridisch vlak de contracten en facturen na. Op showdag help je mee de verschillende kassa’s op het terrein aan te sturen en zorg je dat de inkom vlot verloopt.


Ik stel me kandidaat!

IT

Het team IT zijn onze experten wat betreft computers, hardware, internet en nog héél wat andere zaken.


Box Office

Coördinator

De Box Office is het kloppend hart van het festival, de Coördinator Box Office is op het terrein ons eerste aanspreekpunt voor alle niet-bezoekers. Je zorgt voor de registratie van vips, artiesten, vrijwilligers ... Kortom je bent een krak die genodigden tot de juiste zones toegang voorziet. Voor jou kent ons access managementsysteem geen geheimen.

Hardware

Coördinator

Onze Coördinator Hardware is geen lichtgewicht op vlak van IT. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van ons netwerkplan en de verdere coördinatie hiervoor. Je wordt in deze uitdagende taak bijgestaan door de crew lead hardware. Naast het rollen van meters ethernetkabels en het richten van de point-to-point WiFi stralers, breng je ook het camera bewakingssysteem up and running.

Software

Coördinator (2)

Als Coördinator Software denk je na over de softwarematige noden van Student Kick-Off. Je zorgt voor de opvolging van onze bestaande applicaties en werkt nieuwe applicaties uit die voor én tijdens het festival het leven een stuk makkelijker maken.

IT

Crew Lead

Onze coördinatoren worden bijgestaan door één of meerdere Crew Leads IT. Als Crew Lead ben je een manusje-van-alles. Je bent leergierig en wil onze coördinatoren ondersteunen waar het kan.


Ik stel me kandidaat!

PR

Het creatieve brein van de organisatie!


Design

Coördinator (2)

Als Coördinator Design maak je niet enkel deel uit van team PR, maar ook van ons fantastisch designersduo! Samen met nog één andere designer, sta je in voor alle designs van het festival. Laat die ideeën maar komen, want affiches, polsbandjes, banners, drankenlijsten, sociale media posts worden allemaal door jou gerealiseerd!

Marketing

Coördinator

Heb je een passie voor Marketing? Dit kan je als Coördinator Marketing & Campus Tour volledig gebruiken, om verschillende manieren te bedenken om Student Kick-Off in de kijker te zetten. Naast onze welgekende Campus Tour kan je nog ideeën bedenken om studenten warm te maken voor het festival. Je bent dus ook verantwoordelijk voor de Campus Tour, waarbij we gedurende 2 dagen met de caravan rondgaan bij diverse campussen. Om dit tot een succesvol einde te brengen zal je samenwerken met sponsors en hoger onderwijsinstellingen.

Pers

Coördinator

Als Coördinator Pers sta jij in contact met, hoe kan het ook anders, DE PERS! Met je vlotte pen schrijf je fantastische persberichten om SKO zo in de kijker te zetten! Op de festival dag leg je de pers in de watten, zorg je voor interviews en nog veel meer ... Je staat ook in voor de externe communicatie en zorgt er dus voor dat buurtbewoners tevreden blijven & klachten van festivalgangers behandeld worden.

Social Media

Coördinator

Je bent verantwoordelijk voor de sociale media van het festival. Je bedenkt leuke posts voor op facebook en instagram. Samen met de designers creëer je leuke content om studenten te informeren en warm te maken voor ons festival. Beschik je over een vlotte pen en een creatief brein, dan ben jij de perfecte Coördinator Social Media.

Visual Content Creator

Coördinator

Als Coördinator Visual Content Creator ben je één van de creatieve breinen binnen team PR. Samen met de designers creëer je allerlei interessante content, vb. voor op sociale media. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van bewegende visuals, illustraties en filmpjes. Met je creaties maak je studenten warm voor ons festival.


Ik stel me kandidaat!

HR

De sociale knuffelberen van de groep!


Interne HR

Coördinator

Door het organiseren van fantastische teambuildings voor de crew, zorgt de Coördinator Interne HR voor een goede teamsfeer! Topactiviteiten bedenken, dat zit in je bloed! Tijdens de opbouw week ben je ook verantwoordelijk voor de catering. Hiervoor bedenk je een lekker weekmenu en zorg je ervoor dat er genoeg eten is voor heel de crew. Op de showdag zelf help je mee de vrijwilligers te ontvangen en zorg je ervoor dat er voldoende eten beschikbaar is voor hen en de crew.

Crew Lead

Als Crew Lead Interne HR werk je nauw samen met de Coördinator Interne HR voor de catering en het bedenken van leuke teambuildings. Je ondersteunt hem of haar hierbij waar nodig. Bovendien mag je je creatieve brein ook loslaten op de vrijwilligerstent. Jij bent er namelijk verantwoordelijk voor dat op showdag de vrijwilligers goed worden ontvangen in een leuk versierde tent.

Planning

Coördinator

Als Coördinator Planning ben je verantwoordelijk voor het inplannen van alle vrijwilligers. Hiervoor werk je samen met team Food & Beverages, zodat alle bars goed draaien op de festivaldag. Dit doe je aan de hand van een planningstool. Daarnaast bedenk je, samen met de Coördinator Recruitment, creatieve manieren om vrijwilligers enthousiast te maken om te komen helpen. Op de showdag zelf leid je de in – en uitcheck in goede banen.

Recruitment

Coördinator

Het vinden van vrijwilligers zijn cruciaal voor Student Kick-off! Als Coördinator Recruitment werk je op een creatieve manier een campagne uit om hen aan te trekken. Hiervoor werk je samen met de teams: PR, Partners en Food & Beverages. Je grootste uitdaging zal zijn om de laatste shift te vullen. Hiervoor zal je nauw samen werken met de Coördinator Planning. Elk jaar is het namelijk spannend om hiervoor genoeg mensen aan te trekken. Op showdag zelf ontvang je alle vrijwilligers en help je alles in goede banen te leiden.


Ik stel me kandidaat!

Food & Beverages

Zij zorgen dat je keel gesmeerd blijft en je maag niet gaat grommen!


Duurzaamheid

Coördinator

Als Coördinator Duurzaamheid controleer jij de ecologische voetafdruk van Student Kick-Off! Deze superheld(in) schrijft mee aan de toekomststrategie, maar is ook flexibel genoeg om zich snel aan te passen aan nieuwe regelgeving. De herbruikbare bekers zijn niet meer weg te denken van het festivalterrein, aan jou om te zorgen dat elk drankje in een beker tot bij de student geraakt. Je helpt ook studenten en crew correct sorteren a.d.h.v. een sensibiliseringscampagne.

Crew Lead

Samen met de Coördinator Duurzaamheid zorg je ervoor dat het festivalterrein er na afloop zo proper mogelijk bijligt en dat tijdens opbouw en afbraak ook alles netjes verloopt. Tijdens de showdag help jij de Duurzaamheidsmedewerkers begeleiden en zorg je ervoor dat er steeds voldoende Herbruikbare Bekers aanwezig zijn in de bars. Tijdens de op- en afbouw ondersteun je ook de andere Coördinatoren waar nodig. Rondrijden met een heftruck, bars voorbereiden en 30.000 bezoekers voorzien van drank. Werklust en plezier verzekerd!

Verkoop

Coördinator (2)

Als Team Verkoop (bestaande uit 2 Coördinatoren) houdt je de bars draaiende. Jullie plannen een team van 500 vrijwilligers efficiënt in en houden daarbij rekening met de beschikbare middelen. Er wordt hierbij nauw contact gehouden met Team HR en jullie sturen tijdig bij waar nodig. Daarbovenop zijn jullie verantwoordelijk dat elke medewerker correct gebrieft wordt bij aanvang van zijn/haar/hun shift. Dit alles om onze bezoekers met een glimlach te kunnen bedienen!

Crew Lead

De Crew Lead Verkoop staat de Coördinatoren Verkoop bij op de showdag. Denk aan een korte briefing geven, medewerkers naar de juiste bar begeleiden, ... Tijdens de op- en afbouw ondersteun je ook andere Coördinatoren waar nodig. Rondrijden met een heftruck, bars voorbereiden en 30.000 bezoekers voorzien van drank. Werklust en plezier verzekerd!

Food

Coördinator

Als Coördinator Food zorg jij ervoor dat onze bezoekers op het terrein niet enkel hun drank kunnen lessen, maar ook een hapje kunnen eten. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze foodtrucks en cateraars, en zorgt voor de invulling van de Food Corner op ons terrein.

VIP

Coördinator

De Coördinator VIP is een spring-in-het-veld die onze VERY IMPORTANT PEOPLE een échte WAUW-ervaring bezorgt. Jij zorgt hierbij voor een concept, het meubilair, de koeling... Kortom, het volledige reilen en zeilen van zowel de VIP-tent als het VIP-dek!

Crew Lead

Als Crew Lead VIP help je de Coördinator VIP bij het opstellen en versieren van de VIP-tent en het VIP-dek. Je denkt mee ideeën uit en zorgt dat alles tijdig geleverd wordt. Op de showdag ontvang je met een big smile alle partners en andere VERY IMPORTANT PEOPLE. Tijdens de op- en afbouw ondersteun je ook de andere Coördinatoren waar nodig. Rondrijden met een heftruck, bars voorbereiden en 30.000 bezoekers voorzien van drank. Werklust en plezier verzekerd!

Partners

Coördinator

Zonder Coördinator Partners geen drank of eten op ons festival! Je gaat proactief op zoek naar nieuwe business opportuniteiten of bouwt de bestaande samenwerkingen verder uit door een goede klantenrelatie te onderhouden. Ben jij de vlotte communicator die beschikt over de nodige commerciële vaardigheden?

Logistiek

Coördinator (2)

Onze Coördinatoren Logistiek zijn ware multitaskers! Jullie bepalen als team het drankenassortiment en zorgen voor een schatting van de te voorziene dranken. Studenten mogen geen dorst lijden natuurlijk. Verder staan jullie in nauw overleg met de drankenpartners en coördineren jullie de transporten om een vlekkeloze verspreiding over het terrein te garanderen. Tijdens de opbouw en afbraak bepalen jullie mee de planning, zo wordt geen enkel palletje vergeten.

F&B

Crew Lead (3)

De coördinatoren worden tijdens de voorbereidingen, op- en afbouw ondersteund door een hele resem Crew Leads. Mee brainstormen, ervaringen delen, rondrijden met een heftruck, bars voorbereiden en 30.000 bezoekers voorzien van drank. Werklust en plezier verzekerd!


Ik stel me kandidaat!

Site & Safety

Voor de doe-het-zelvers onder ons!


Elektriciteit

Coördinator

Aan de hand van het inplantingsplan stel jij in functie van de benodigdheden een volledig stroomplan op. Jouw job als coördinator Elektriciteit is immers het hele festival van stroom voorzien! Gedurende de festivalweek ben jij het aanspreekpunt voor alle elektrische problemen, en zorg je ervoor dat alle toestellen aangesloten zijn op het stroomnet.

Crew Lead

Als crew lead Elektriciteit ondersteun je de coördinator Elektriciteit in zijn/haar werkzaamheden. Je stelt mee de stroomplannen op en helpt bij de opbouw en afbraak bij alles wat met stroom te maken heeft op het festival terrein.

Logistiek & Afbraak

Coördinator

Als coördinator Logistiek ligt jouw verantwoordelijkheid bij al het rollend materiaal op en rond het terrein. Dit gaat van een camionette tot een enorme verreiker. Aan de hand van input van de andere teams stel jij een volledige planning op voor wie deze wanneer kan gebruiken. Je bent ook verantwoordelijk voor alle mobiliteit rond het terrein: omleidingen en straten afzetten behoort allemaal tot jouw takenpakket. Bovendien ben je als coördinator afbraak verantwoordelijk voor een duidelijke planning van de gehele afbraak. Je zit samen met andere teams om hier een duidelijke planning voor te maken. Je zal mee instaan om de afbraak op het terrein in goede banen te leiden.

Site Management

Coördinator

Het Sint-Pietersplein, dat is jouw terrein. Jij bent de man/vrouw die het nauwkeurige inplantingsplan uitwerkt en verantwoordelijk is voor alle constructiewerken op het terrein. Je zoekt tijdens de voorbereiding naar leveranciers voor alle constructies en materialen die noodzakelijk zijn om de SKO-spot correct en veilig op te stellen. Hiervoor volg je ook de coördinatievergaderingen met de stads- en ordediensten op. Het draaiboek, dat wordt jouw heilig geschrift, de rode draad waarin je alle puzzelstukjes laat samenvallen tot een schitterend SKO-terrein, van opbouw tot afbraak.

Veiligheid

Coördinator

Als Coordinator veiligheid ben jij de schakel tussen de veiligheidsdiensten en onze organisatie. Aan de hand van jouw veiligheidsplan zorg je voor een vlot en veilig verloop van de festivalweek. Tijdens de opbouw waak je ook over de veiligheid op de werfzone, zodat onze crew veilig kan werken!

Crew Lead

Samen met de coördinator veiligheid stel jij als crew lead veiligheid een veiligheidsplan op. Gedurende de festivaldag ondersteun je hem/haar door stewards en bewakingsagenten aan te sturen.

Site

Crew Lead (5)

Crew Leads binnen team Site & Safety hebben hoofdzakelijk hun taken tijdens de festivalweek. Jullie zijn verantwoordelijk voor de volledige op- en afbouw van het terrein, en sturen waar nodig groepjes vrijwilligers aan.


Ik stel me kandidaat!
○ ◌ ◌
Go